Online Goochelaar, Digitale Goochelaar of iPad Goochelaar – De Perfecte Combinatie Van Technologie en Magie!

De Online Goochelaar is de goochelaar die in deze moderne tijden het medium internet en/of mobiele technologie gebruikt om zijn acts te vertonen tijdens e-peritieven of webinars.

Goochelaar Kim Dèrvan wordt sinds meer dan 10 jaar regelmatig geboekt voor Tafelgoochelen, iPad Magic of Smartphone Magic tijdens evenementen en feesten.  Hierbij vertoont hij de meest verbazingwekkende goocheltrucs met zijn iPad en zelfs met smartphones van de gasten!

Toen het Covid-19 virus uitbrak besloot Kim niet bij de pakken te blijven neerzitten maar zijn jarenlange ervaring met optredens aan te wenden om zijn magische acts en het magisch gevoel van de toeschouwers over te brengen via het internet.

Ontdek hier de interactieve online goochel acts van Kim Dèrvan.

Online Goochelaar
Online Goochelaar Kim Dervan Bedrijfsevent

Wat is Magie?

Kim leerde vanop jonge leeftijd de knepen van het goochelvak en specialiseerde zich door de jaren heen in de meest verbazingwekkende vorm van goochelen, nl. close-up magic of tafelgoochelen.

Kim vindt het belangrijk dat zijn acts verrassend, verbazingwekkend en entertainend zijn voor de toeschouwers. Tenslotte is tijd het belangrijkste wat een toeschouwer aan een artiest kan geven. En in die korte tijd moet je als goochelaar de toeschouwers een onvergetelijke ervaring laten beleven.  Dat is ook waarom Kim één van de meest geboekte goochelaars in België is voor feesten en evenementen. Hij is een absolute meester in zijn vak!

Zo trad hij reeds op voor leden van de Koninklijke Familie alsook voor bekende personen zoals Bill Gates, Vincent Kompany, Bart Peeters, …
Kim werkt ook regelmatig als creatief consulent voor TV programma’s zowel voor als achter de schermen. Zo was hij te zien in Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio, enz.

Kortom, met Kim Dèrvan als goochelaar wordt uw volgende online party een magisch succes!

5 redenen om Kim Dèrvan als Online Goochelaar inhuren?

De pionier en nummer 1 in online shows in België

Professioneel goochelaar met uitstekende referenties

Acts kunnen in meerdere talen (NL, FR & EN) vertoond worden

Op maat gemaakte interactieve acts voor online vertoningen